John & Kay Bassett Admissions Center

Location

Worcester, Massachusetts

Key Features

  • The contemporary building serves as the primary gateway for visitors to the campus, offering views of other campus buildings
  • The design features a Trombe wall with passive solar technology that reflects Clark’s leadership in environmental sustainability

Key Contacts

William S. Senecal

Project Architect

Michael H. Oldakowski

CSL

Project Manager

“The building as ultimately designed has been a terrific addition to campus, and it fits very well into a difficult three cornered parcel, adjoining our Admissions departmental offices. The project came in ‘on budget and on time’, which is always important to Chief Financial Officers like me. The building has had a transformational impact, and the care by which it was designed was instrumental in that regard.”

– James E. Collins, Former Executive Vice President

Key Contacts

William S. Senecal

Project Architect

Michael H. Oldakowski

CSL

Project Manager