The Haven Country Club

Location

Boylston, Massachusetts

Area

25,000 square feet

Key Features

  • A Capital Improvement Plan included replacement of the on-course snack bar, clubhouse building renovations and a vastly improved arrival sequence and parking lot
  • Through significant renovations the design restored the luster, stature, and pride of membership that the club had previously enjoyed
  • Consistent architectural detailing, a cohesive color palette, and manipulation of the site grading and features to clearly delineate the club’s entrance were implemented
  • Through the manipulation of the grade, change in roof color and the addition of larger porte cochère the design effectively mitigates the expansive nature of the roof and provides a clear, concise point of entry

Key Contacts

William S. Senecal

Project Architect

Sean W. Brennan

AIA, NCARB

Project Architect

Key Contacts

William S. Senecal

Project Architect

Sean W. Brennan

AIA, NCARB

Project Architect